Mus Z Białej Czekolady
Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 372 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka jeżyn, żółtka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej misce umieścić posiekaną białą czekoladę i odstawić.
Dodać żółtka i cukier do małej miseczki i ubijać do bladego koloru.
W rondlu, na małym ogniu, doprowadzić 1/4 szklanki śmietany na wolnym ogniu, i powoli dodać śmietanę do mieszaniny żółtka i cukru do temperowania.
Wlać kremową mieszaninę z powrotem do patelni i mieszać drewnianą łyżką, aż pokryje się z tyłu.
Wlać gorącą mieszankę do drobnego Sitka umieszczonego bezpośrednio nad miską z posiekaną czekoladą. Mieszaj, aż będzie całkowicie gładka.
W innej misce ubij pozostałą 1 szklankę śmietany do prawie sztywnych szczytów. Złóż połowę bitej śmietany do mieszanki białej czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą bitą śmietanę.
Łyżka mus z białej czekolady w 4 filiżanki i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 1 godziny.
Każdą porcję udekoruj 3 jeżyny i gałązką mięty, jeśli używasz.