Mus Margarita
Margarita Mus może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.18 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żelatynę, cukier, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Margarita Mus Bary, Mus Truskawkowy Margarita, oraz BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz 1/4 szklanki cukru, żelatynę i sól. Wymieszaj sok z cytryny, sok z limonki, limeadę (lub tequilę) i sok pomarańczowy (lub Triple Sec). Dobrze wymieszać. W naczyniu ze średniej szklanki ubijamy żółtka, aż będą lekkie. Wymieszać ze skórką z limonki.
Dodaj do rondla i gotuj na małym ogniu, stale mieszając, aż żelatyna się rozpuści, około 3 minut.
Przenieś do plastikowego pojemnika i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową. Przykryć i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zaczęła żel, o 30 protokół.
Mikserem ubijamy białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, aż stanie się sztywny. Złóż ubitą bitą śmietanę.
Wyjmij krem z lodówki i złóż bezę.
Umieść mieszaninę, po zakończeniu składania, z powrotem do lodówki i pozostaw do ostygnięcia.
Przy podawaniu szklankę zalać cukrem i wlać schłodzony mus do szklanki.