Mus Malinowy Sernik

Mus Malinowy Sernik
Mus malinowy sernik wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1377 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka z bitą polewą, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mus Z Sernika Malinowego, Bez pieczenia Mus sernikowy z sosem malinowym, oraz Sernik Z Musem Z Białej Czekolady I Malin.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć ser śmietankowy, cukier, jajka i wanilia. Beat until light and fluffy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do skorupy ciasto graham cracker.
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Do polewy: w średniej misce, złożyć dżem malinowy do ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonego sernika i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn