Wołowina z makaronem muszkatołowym
Wołowina z makaronem muszka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać calowe kawałki szparagi, bulion wołowy, stek z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron wołowy z BBQ, Pasta Wołowa Stroganoff, oraz Makaron ze szparagami z wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. (Dla łatwiejszego cięcia, częściowo zamrozić wołowinę około 1 godziny.)
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Dodać szparagi, cebulę i 1 szklankę bulionu; gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje; usunąć mieszaninę z patelni.
Dodać wołowinę na patelni; gotować około 2 minut na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina nie jest już różowy.
Powrót mieszanki szparagów na patelni. Wymieszać z pozostałym bulionem i pozostałymi składnikami z wyjątkiem sera. Gotować około 2 minut, często mieszając, aż mieszanina będzie gorąca.