Mus Jabłkowy Żurawinowy

Mus Jabłkowy Żurawinowy
Masywny żurawinowy mus jabłkowy wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka żurawiny, jabłek galan, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Mus Jabłkowy Żurawinowy, Chunky Applesauce, oraz Chunky Applesauce.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż jabłka będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wymieszać z cukrem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Usuń z ognia; zacieru mieszaniny owoców z masher ziemniaków, aż grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn