Mus Jabłkowy Cynamonowo-Klonowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Mus jabłkowy cynamonowo-klonowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką jabłko, syrop klonowy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klon Cynamon Jabłkowy, Mus Jabłkowy Klonowo-Cynamonowy, oraz Klon Cynamon Jabłkowy.
Instrukcje
Połączyć syrop i 1/2 szklanki wody w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj jabłko, cynamon, i gałka muszkatołowa; przykryć i gotować na średnim ogniu 25 minut lub do miękkości. Jabłka rozgnieść masą ziemniaczaną. Gotować, odkryte, 20 minut lub aż większość cieczy odparuje.
Podawać na ciepło lub schłodzone.