Mus Żurawinowy
Mus żurawinowy wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Żurawinowym, Ulubiony Mus Żurawinowy, oraz Sałatka Z Musem Żurawinowym.
Instrukcje
Rozgrzać koktajl z soku żurawinowego do zagotowania w rondlu.
Wyjąć z ognia i wymieszać żelatynę malin do rozpuszczenia; przenieść do dużej miski do mieszania. Używając miksera elektrycznego na dużej prędkości, ubijaj sos żurawinowy w małej misce przez 1 minutę. Wymieszać do mieszaniny żelatyny. Schłodzić, aż mieszanina zacznie gęstnieć, ale nie ustawi.
Delikatnie wymieszać ubitą polewą, używając gumowego skrobaka. Łyżka do serwowania potraw lub przygotowanej skorupy ciasta. Wyluzuj, aż się uspokoisz.