Mus Łososiowy

Mus Łososiowy
Mus łososiowy to pescatarian przepis z 1 porcją. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ciężki krem, koperek, pumpernikel i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus z łososia z ikrą łososia i Crudites, Mus Łososiowy, oraz Mus Łososiowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie w dużej misce do mieszania. Mieszaj we wrzącej wodzie i ubijaj mieszaninę powoli, aż żelatyna się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubić majonez, sok z cytryny, startą cebulę, Tabasco, paprykę, sól i koperek. Wymieszać do całkowitego wymieszania i przechowywać w lodówce, aż mieszanina zacznie lekko zagęścić, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
Ostry SosOstry Sos
CebulaCebula
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Złożyć w drobno płatków łososia. W osobnej misce ubij śmietanę, aż zagęści się do miękkich szczytów i puszystej. Złożyć delikatnie do mieszanki łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść mieszaninę do miski 6-do 8-cup lub formy dekoracyjnej. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Udekoruj rukolą i podawaj z tostami, pumperniklem lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Rukiew WodnaRukiew Wodna
KrakersyKrakersy
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia46
Magazyn