Muffuletta Plastry
Przepis plasterki Muffuletta może zaspokoić pragnienie kreolski w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka salami, kalamatan i pimiento-nadziewane oliwki, pieczona papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Muffuletta, Muffuletta, oraz Muffuletta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij trochę miękkiego chleba ze środka górnej połowy bagietki, aby uzyskać długą, wąską studnię. W razie potrzeby odciąć około 1/2 cala spiczastych końców bagietki.
W małej misce, wymieszać krem ser i karczochy. Obficie rozprowadzić mieszaninę w długim, wąskim dobrze w górnej połowie bagietki.
Posmarować pesto serem śmietankowym.
Na dolnej połowie bagietki ułożyć palone paski pieprzu. Złożyć plastry salami na pół; warstwę po przekątnej na papryce, nakładając plastry lekko.
Ułożyć górną połowę bagietki, pesto bokiem w dół, nad salami; dobrze przycisnąć połówki. Nawlecz oliwki na wykałaczki lub wykałaczki koktajlowe; włóż wykałaczki przez wszystkie warstwy w odstępach co 1 cal.
Pokrój między wykałaczkami na 18 plastrów.