Muffinki z sernikiem Truskawkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, skórkę z cytryny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Muffiny Sernik Truskawkowy, Sernik Truskawkowy Muffiny Streusel, oraz Sernik Truskawkowy Muffiny Streusel.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Ubić razem serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
3
W dużej misce wymieszaj mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia i sól. W osobnej misce ubij razem mleko jajeczne, brązowy cukier, masło, skórkę cytrynową i ekstrakt waniliowy. Wymieszać masę jajeczną z suchymi składnikami, mieszając aż do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Ekstrakt Z Wanilii
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Skórka Cytrynowa
Masło
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Łyżka połowę ciasta do kubków muffin. Każdą porcję wymieszać z 1 łyżką śmietany serowej i 1 łyżeczką dżemu. Łyżka pozostałego ciasta muffin na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do złotego koloru. Ostudzić na patelni przez 5 minut, następnie wyjąć muffinki i ostudzić na stelażu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.