Muffinki Streusel Z Jagodowo-Białą Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj muffinki Streusel z jagodowo-białą czekoladą. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Mieszanka masła, złota mąka, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Jagodowo-Strączkowe (Biała Mąka Pełnoziarnista), Bananowe, Migdałowe I Czekoladowe Muffinki Streusel, oraz Babeczki z jagodami i białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. W średniej misce wymieszać 2 szklanki mąki, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce, beat jaj z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 do 4 minut lub do jasnożółtego koloru. Na niskiej prędkości, beat w mleku. Podczas gdy mikser pracuje na niskiej prędkości, dodać roztopione masło w cienkim strumieniu; beat 1 minutę.
Przy niskiej prędkości stopniowo ubijaj mieszankę mąki, aż do włączenia.
Dodać wanilię, jagody i frytki; krótko wymieszać, aby połączyć. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
W robocie kuchennym składniki polewy streusel przetwarzać z impulsami włączania/wyłączania, aż do połączenia.
Posypać równomiernie ciasto w filiżankach.
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona w centrach wyjdzie czysta. Schłodzić około 5 minut przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.