Muffinki Owsiane Z Brzoskwiniami

Muffinki Owsiane Z Brzoskwiniami
Przyprawione brzoskwiniowe muffinki owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Brzoskwiniowe Muffinki Owsiane, Jagodowe brzoskwiniowe babeczki owsiane Quinoan dla # Chlebaków, oraz Babeczki Owsiano-rodzynkowe-te babeczki są pakowane z rodzynkami, płatkami owsianymi i orzechami włoskimi, smaczne i zdrowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszaj owies, maślankę, brązowy cukier, mus jabłkowy, melasę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, tylko do zwilżenia. Złożyć brzoskwinie. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
RamięRamię
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Podczas pieczenia muffinek połącz 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Po 15 minutach pieczenia wyjąć muffinki z piekarnika i posypać cukrem cynamonowym. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie przez 3 minuty, aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn