Muffinki Owsiane Z Brzoskwiniami
Przyprawione brzoskwiniowe muffinki owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Brzoskwiniowe Muffinki Owsiane, Jagodowe brzoskwiniowe babeczki owsiane Quinoan dla # Chlebaków, oraz Babeczki Owsiano-rodzynkowe-te babeczki są pakowane z rodzynkami, płatkami owsianymi i orzechami włoskimi, smaczne i zdrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
W dużej misce wymieszaj owies, maślankę, brązowy cukier, mus jabłkowy, melasę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, tylko do zwilżenia. Złożyć brzoskwinie. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Podczas pieczenia muffinek połącz 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Po 15 minutach pieczenia wyjąć muffinki z piekarnika i posypać cukrem cynamonowym. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie przez 3 minuty, aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.