Muffinki Owsiane Bezglutenowe Choc Chip
Bezglutenowe Choc Chip płatki owsiane babeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę do pieczenia, proszek do pieczenia, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowe, Bezmleczne, Jagodowe Muffinki Owsiane, Bezglutenowe Bezmleczne Muffiny Z Czekoladą Malinową, oraz Cukinia Chocolate Chip Mini Muffins (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Beat brązowy cukier i masło razem w misce; dodać jajko i ubić, aż kremowy.
Mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i ziele angielskie ubić razem w innej misce. Wymieszać 1/2 mieszaniny mąki do mieszaniny masła. Sos jabłkowy wymieszać z masłem, dobrze wymieszać. Wymieszać pozostałe 1/2 mieszaniny mąki do mieszaniny masła, aż tylko połączone; dodać owies i chipsy czekoladowe.
Wlać ciasto muffin do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 25 minut.