Muffinki Migdałowo-Mocha
Babeczki migdałowo-Mocha mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe, Olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wegańskie Muffinki Z Chipsami Mocha + 6 Zdrowej Mąki Migdałowej, Migdałowa Joy Mocha, oraz Ciasto Migdałowe Mocha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj lub spryskaj DNA tylko 12 regularnych kubków muffin lub Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym kubku muffin.
W średniej misce wymieszać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; odstawić. W dużej misce ubić brązowy cukier, mleko, olej, kawę i jajko widelcem lub trzepaczką. Mieszaj w mieszaninie mąki, aż mąka zostanie zwilżona. Wymieszać z czekoladą i migdałami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć muffinki z patelni do stojaka chłodzącego. Chłodne 15 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki glazury odkryte na wysokiej około 45 sekund, mieszając co 15 sekund, aż chipy można mieszać gładko.