Muffinki Kukurydziane
Babeczki kukurydziane to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 24%. Spróbuj Muffinki Kukurydziane Ze Świeżą Kukurydzą, Kremowe Muffinki Kukurydziane, oraz Muffinki Corn Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffinek.
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Dodać maślankę, masło i jajko; dobrze wymieszać. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach 10 do 15 minut przed wyjęciem z patelni do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.