Muffinki Dyniowe Sticky-Bun
Lepkie bułeczki z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.5 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sody oczyszczonej, syrop kukurydziany, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Muffinki Dyniowe Sticky-Bun, Dyni Lepkie Bułeczki Muffinki, oraz Lepkie Bułeczki.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Wymieszać roztopione masło i kolejne 2 składniki. Łyżka 1 zaokrąglona łyżeczka masła do każdej filiżanki 2 lekko nasmarowanych 12-filiżanek patelni do muffinek, a na wierzchu 1 zaokrąglona łyżka stołowa orzechów pekan.
Wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki w dużej misce i zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać dynię, kolejne 2 składniki i 2/3 szklanki wody; dodać do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Łyżka ciasto do przygotowanych patelni muffin, wypełniając trzy czwarte pełne.
Umieść galaretkę z folią aluminiową na Dolnym stojaku piekarnika,aby złapać nadmiar.
Piec w 350 na środkowym stojaku piekarnika przez 25 do 30 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Odwróć patelnię natychmiast, aby usunąć babeczki i ułóż babeczki na stojaku z drutu. Łyżka pozostałej polewy w kubeczkach na muffinki.
Chleb Pecan-Dynia: Pomiń masło, brązowy cukier i syrop kukurydziany. Zastąp 1 1/2 filiżanki posiekanych orzechów pekan na 2 filiżanki orzechów pekan połówki i kawałki; tosty zgodnie z zaleceniami w kroku pomiń krok przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami w Kroku 3; wymieszać z orzechów pekan. Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 9 - x 5-calowych bochenków.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny). Marka: 2 bochenki. Czas pracy: 20 min.; Łączny czas 2 godz., 40 min.