Muffinki Dyniowe Nadziewane Twarogiem
Babeczki z dyni wypełnione serem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielone goździki, serek, przyprawa pumpkin pie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Spróbuj Muffinki Dyniowe Nadziewane Twarogiem, babeczki z dyni nadziewane serem cynamonowym, oraz Muffinki Bananowe Nadziewane Twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
W misce wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie, goździki, przyprawę do ciasta z dyni, kardamon, imbir, sól i sodę oczyszczoną.
Beat brązowy cukier i jajka wraz z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodaj cały olej roślinny i dynię; kontynuuj ubijanie aż do zintegrowania.
Wlać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj i ubić, aż tylko włączone.
Napełnij przygotowane kubki muffinowe do połowy ciasta. Łyżka około 1 łyżeczki serka śmietankowego do środka każdej filiżanki muffinki i wbij go palcem w środek ciasta.
Posypać pestki słonecznika na każdej babeczce.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 25 minut.
Ostudzić na patelni 5 minut i wyjąć do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Bądź bardzo ostrożny; serek pozostaje gorący przez jakiś czas!