Muffinki Dyniowe Imbirowe
Przepis Dynia imbir Nut babeczki mogą być wykonane w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 258 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 734 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To działa dobrze jako bardzo niedrogie śniadanie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Babeczki Z Dyni I Orzechami, Babeczki Dyniowe Sweetpotato , oraz Pumpkin Pie Banana Nut Muffins są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
razem suche składniki: w średniej wielkości misce wymieszać mąkę, sól, sodę oczyszczoną i przyprawy—mielony imbir, cynamon, ziele angielskie, gałkę muszkatołową.
Ubij jajka, cukier, dodaj dynię, masło, wodę: w dużej misce ubijaj jajka i ubijaj brązowy cukier, upewniając się, że rozpadną się kostki cukru. Wymieszać w puree z dyni, roztopione masło, i 1/4 szklanki wody, aż dobrze połączone.
Dodaj suche do mokrych składników, dodaj imbir, orzechy: mieszaj suche składniki, jedną trzecią na raz, aż zostaną włączone. Nie mieszać nadmiernie. Złóż kandyzowany imbir i posiekane orzechy.
Umieścić w puszce muffin i piec: Mieszanka łyżką do przygotowanej puszce muffin.
Piecz przez 25 minut w temperaturze 177°. sprawdź, czy nie ma doness z wykałaczką włożoną do środka muffinki. Jeśli wyjdzie czysty, będzie po wszystkim. Chłodny na stojaku.