Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym

Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym
Czekoladowe muffinki z olejem kokosowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9 kubków muffin z wkładkami papierowymi. Jeśli robisz duże muffinki, linia 4 lub 5 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Po dobrze wymieszaniu wymieszać z proszkiem kakaowym i odparowanym sokiem z trzciny cukrowej (lub cukrem lub substytutem cukru). Wymieszać z czekoladą chips.In miskę do miksowania, ubić razem olej kokosowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu stopniowo ubijaj w maślance i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Powinien pojawić się prawie na szczycie każdej filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec na centralnym stojaku przez 22 minuty lub do momentu, gdy babeczki pojawią się ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Niech ostygnie w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn