Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym

Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym
Czekoladowe muffinki z olejem kokosowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9 kubków muffin z wkładkami papierowymi. Jeśli robisz duże muffinki, linia 4 lub 5 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Po dobrze wymieszaniu wymieszać z proszkiem kakaowym i odparowanym sokiem z trzciny cukrowej (lub cukrem lub substytutem cukru). Wymieszać z czekoladą chips.In miskę do miksowania, ubić razem olej kokosowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu stopniowo ubijaj w maślance i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Powinien pojawić się prawie na szczycie każdej filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
4
Piec na centralnym stojaku przez 22 minuty lub do momentu, gdy babeczki pojawią się ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Niech ostygnie w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn