Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym

Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym
Czekoladowe muffinki z olejem kokosowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9 kubków muffin z wkładkami papierowymi. Jeśli robisz duże muffinki, linia 4 lub 5 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Po dobrze wymieszaniu wymieszać z proszkiem kakaowym i odparowanym sokiem z trzciny cukrowej (lub cukrem lub substytutem cukru). Wymieszać z czekoladą chips.In miskę do miksowania, ubić razem olej kokosowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu stopniowo ubijaj w maślance i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Powinien pojawić się prawie na szczycie każdej filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
4
Piec na centralnym stojaku przez 22 minuty lub do momentu, gdy babeczki pojawią się ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Niech ostygnie w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn