Muffinki Cytrynowe Toskańskie
Toskańskie muffinki cytrynowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 191 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Cytrynowe Toskańskie, Toskański Kurczak Cytrynowy, oraz Toskański Kurczak Cytrynowy # RealFoods dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami (przez sól); zrobić studnię w środku.
Połącz ricottę i 5 kolejnych składników (przez jajko).
Dodać mieszankę ricotta do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Umieścić 12 wkładek Muffin-cup w kubkach muffin; zalać sprayem do gotowania. Podziel ciasto między kubki muffin.
Posypać cukrem turbinado na cieście.
Piec w temperaturze 375 przez 16 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu.