Muffinki Cytrynowe Toskańskie

Muffinki Cytrynowe Toskańskie
Toskańskie muffinki cytrynowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 191 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Cytrynowe Toskańskie, Toskański Kurczak Cytrynowy, oraz Toskański Kurczak Cytrynowy # RealFoods dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami (przez sól); zrobić studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Połącz ricottę i 5 kolejnych składników (przez jajko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
5
Dodać mieszankę ricotta do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Umieścić 12 wkładek Muffin-cup w kubkach muffin; zalać sprayem do gotowania. Podziel ciasto między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Posypać cukrem turbinado na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
8
Piec w temperaturze 375 przez 16 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn