Muffinki Bekonowo-Cheddarowe
Przepis muffinki bekon-Cheddar może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 183 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, jajko, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Muffinki Bekonowo-Cheddarowe, Babeczki Z Boczkiem Cheddar, oraz Muffinki z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia kilkanaście kubków muffin z wkładkami papieru i odstawić.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając często aż ostry, o 5 protokół.
Transfer do ręczników papierowych do osuszenia; rezerwa 2 łyżki. tłuszcz z boczku z patelni.
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i pieprz. Następnie wymieszać ser do mieszaniny. W małej misce ubić razem jajko i mleko; wymieszać do suchej mieszanki.
Do ciasta dodajemy boczek, kapiące boczki i roztopione masło. Złóż gumową szpatułką do wymieszania. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni muffin.
Piec około 20 minut, aż będzie sprężysty w dotyku.
Ostudzić przez 10 minut przed podaniem.