Muffin Kukurydziany Szynka I Ser

Muffin Kukurydziany Szynka I Ser
Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 27g tłuszczu i w sumie 325 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę delikatesową, ogórek, babeczki kukurydziane, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Pizza z Pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Hawajskie suwaki z szynką i serem, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój każdą muffinkę na pół poziomo. W małej misce połącz majonez, kawałki boczku, koperek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozłóż na dnie muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Ułóż szynkę, ser i ogórek. Wymień blaty muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn