Muffaletta Burgers
Muffaletta Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 902 kalorie. Na 3,74 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Muffaletta Burgery, Dip Muffaletta, oraz Muffaletta.
Instrukcje
Połącz oliwki, kapary, giardiniera, ocet i oliwę z oliwek w średniej misce
Wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Miejsce hamburgery bezpośrednio nad gorącą stroną grilla i gotować, aż dobrze zwęglone, o 2 protokół. Gotować z drugiej strony, aż dobrze zwęglone, o 2 minuty dłużej.
Przenieś na chłodniejszą stronę grilla. Podziel capicola, mortadella, salami, i provolone równomiernie na hamburgery, przykryć, i nadal gotować, aż hamburgery zarejestrować 125 ° F do 130 ° F na natychmiastowy termometr odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut ogółem, lub 135 ° F do 140 ° F dla średnio, o 6 minut ogółem.
Przenieś do dużej płyty i namiotu z folią aluminiową.
Bułki tost bezpośrednio nad gorącą stroną grilla, aż rumiane, o 30 sekund.
Sałatkę oliwną podzielić równomiernie pomiędzy górne i dolne bułki.
Ułóż dolne bułki na desce do krojenia. Top z mięsem topped burger patty. Zamknij kanapkę i podawaj.