Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, mieloną gałkę muszkatołową, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mróz Na Ciastkach Z Dyni, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć pierwsze pięć składników. Odstawić 1 łyżkę do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dno i po bokach nieoczyszczonego 9-calowego. talerz ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Piec w temperaturze 350° przez 7-9 minut lub aż skorupa po prostu zacznie brązowieć. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
3
W dużej misce, połączyć lukier, Dynia, śmietana, cynamon, imbir i goździki. Złożyć ubitą polewą. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Kwaśna śmietana
Cynamon
Lukier
Dynia
Goździki
Imbir
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.