Przygotowanie mrożonego tortu z masłem orzechowym zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 557 kalorii , 12 g białka i 31 g tłuszczu . Za 78 centów za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup sodę oczyszczoną, orzeszki ziemne, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak CZEKOLADOWE MASŁO ORZECHOWE, MROŻONE DIPY BANANOWE ,Mrożone Czekoladowe Kąski Bananowe Z Masłem Orzechowym i Tort Z Migdałami .
Instrukcje
1
Połącz pierwsze pięć składników; dobrze wymieszaj. Włóż do natłuszczonej kwadratowej formy do pieczenia o wymiarach 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec w temperaturze 350° przez 15-17 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
3
Wymieszaj masło orzechowe, syrop kukurydziany i miód; ostrożnie rozłóż połowę na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Posmaruj połową lodów. Pozostałą mieszankę masła orzechowego wylej na lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posyp połową orzechów. Nałóż resztę lodów i orzechów. Zamroź do momentu stwardnienia, 3-4 godziny.