Mrożony tort z masłem orzechowym
Przygotowanie mrożonego tortu z masłem orzechowym zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 557 kalorii , 12 g białka i 31 g tłuszczu . Za 78 centów za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup sodę oczyszczoną, orzeszki ziemne, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak CZEKOLADOWE MASŁO ORZECHOWE, MROŻONE DIPY BANANOWE ,Mrożone Czekoladowe Kąski Bananowe Z Masłem Orzechowym i Tort Z Migdałami .
Instrukcje
Połącz pierwsze pięć składników; dobrze wymieszaj. Włóż do natłuszczonej kwadratowej formy do pieczenia o wymiarach 9 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 15-17 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
Wymieszaj masło orzechowe, syrop kukurydziany i miód; ostrożnie rozłóż połowę na cieście.
Posmaruj połową lodów. Pozostałą mieszankę masła orzechowego wylej na lody.
Posyp połową orzechów. Nałóż resztę lodów i orzechów. Zamroź do momentu stwardnienia, 3-4 godziny.
Odstawić na 5–10 minut przed podaniem.