Mrożony Mus miodowy z ciasteczkami z tartej wiśni

Mrożony Mus miodowy z ciasteczkami z tartej wiśni
Mrożony Mus miodowy z ciasteczkami z tartej wiśni może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 285 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Mieszanka niebielonej mąki, proszku do pieczenia, wiśni tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Tarta z mrożonym musem malinowym ze skórką czekoladową (niskowęglowodanowa i bezglutenowa), oraz Wiśnia, Kokos I Miód Mrożony Jogurt {Low Sugar}.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę i miód w dużej misce na niskiej prędkości, aż miód się rozpuści. Zwiększ prędkość i bij, aż powstaną szczyty. Używając miksera elektrycznego z czystymi, suchymi ubijakami, ubijaj białka jajek iduś sól w średniej misce, aż się spieni. Po uruchomieniu miksera stopniowo ubijaj cukier, a następnie ubijaj, aż uformują się szczyty. Złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninie śmietany w 2 dodatkach. W razie potrzeby złożyć migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
KremKrem
MiódMiód
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść do pojemnika, przykryć i zamrozić na noc.
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pierwsze 7 składników w misce. Masło i miód wymieszać w innej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszankę mąki; wymieszać do wymieszania (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut do zgęstnienia. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej.
5
Łyżka ciasta przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na przygotowane arkusze, odstępy od siebie (około 6 ciastek na arkusz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
6
Piec do głębokiego złota, koronkowy, i bulgotanie, 9 do 10 protokół. Fajne ciasteczka na arkuszu 5 minut. Za pomocą cienkiej metalowej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
7
Podziel miodowy mus na 8 płytkich dań.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
8
Udekoruj każdą porcję 1 ciasteczkiem i podawaj, przekazując Pozostałe ciasteczka osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn