Mrożony Mus Czekoladowy Kwadraty
Mrożony mus czekoladowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 83 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz masło, serek Philadelphia spread, ciasteczka oreo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mrożony Mus Truskawkowo-Czekoladowy Biały, Mus Czekoladowy Ciemny Truflowy Kwadraty, oraz Mus Czekoladowy Mrożony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line 9-calowa patelnia kwadratowa z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Połącz okruchy ciastek z masłem; naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Melt 4 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ubić serek rozprowadzić w dużej misce z mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubijaj w mleku, a następnie stopionej czekoladzie.
Ubij w chłodnym Batie; zalej skórką.
Zamrozić 6 godzin. Tymczasem zrobić loki czekoladowe z pozostałej czekolady. (Patrz wskazówka.)
Deser wyjąć z zamrażarki 15 min. przed podaniem; odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni; pokroić w kwadraty.
Dekoruj czekoladowymi lokami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.