Mrożony Deser Z Pekan Mocha
Mrożone Pecan Mocha deser może być tylko napój szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 48 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Deser Mrożony Mocha, Mrożone Ciasto Mocha, oraz Mrożona Mokka podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżka na raz, ubijając na wysoki, aż sztywne błyszczące piki tworzą i cukier rozpuszcza się. Złóż orzeszki pekan.
Rozłożyć na nasmarowane 9-in. patelnia springform.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub aż lekko się zarumieni. Fajne na drucianym stelażu.
W górnej części podwójnego kotła ustawionego nad gotującą się wodą, ubić żółtka, kawę i cukier, aż będą gęste, a mieszanina odczyta 160°, około 4 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z czekoladą i wanilią, aż będą gładkie.
Szybko przenieść do miski; umieścić w lodowatej wodzie i mieszać przez 2 minuty. Ubijać śmietanę do miękkiego kształtu; złożyć w mieszaninę czekoladową.
Wlać do skorupy. Przykryć i zamrozić na 4 godziny lub na noc.
W przypadku ozdób umieść stopioną czekoladę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; Wytnij mały otwór w rogu torby. Wzory rur na woskowanym papierze. Schłodzić do twardości, około 10 minut. W małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać cukier; ubić, aż miękkie szczyty tworzą.
Wyjąć ciasto z zamrażarki 10 minut przed podaniem. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby się poluzować; Usuń boki patelni springform. Korzystając z dużej końcówki Gwiazdy, ubitą śmietanę owiń wokół krawędzi; dodaj czekoladowy Dekor.