Mrożony Deser Truskawkowo-Pistacjowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego deseru truskawkowo-pistacjowego. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać masło, Pojemnik vanillan lody, pół i pół, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mrożony deser pistacjowy z sosem malinowym, Mrożony deser z kremem pistacjowym z sosem rubinowo-malinowym, oraz Mrożony Deser Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia 13x9 cali z folią, rozciągająca folię na wszystkie strony patelni. W średniej misce, połączyć wszystkie składniki crust; dobrze wymieszać. Nacisnąć równomiernie w dnie wyłożonej folią patelni. Zamrozić 30 minut.
Umieść lody truskawkowe w lodówce, aby zmiękły.
Łyżka zmiękczonych lodów truskawkowych na skórce; gładka z tyłu łyżki. Zamrozić 30 minut.
Umieść lody waniliowe w lodówce, aby zmiękły.
W dużej misce umieścić zmiękczone lody waniliowe; wymieszać łyżką, aż będzie gładka. W małej misce, połączyć pudding wymieszać i pół na pół; mieszać aż do mieszania.
Dodaj do lodów; wymieszać z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszać. Łyżka do lodów truskawkowych. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
W międzyczasie, w dużym rondlu, połączyć cukier puder, chipsy czekoladowe, masło i mleko odparowane; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować 5 minut, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Aby służyć, pozostaw deser w temperaturze pokojowej na 15 minut.
Podawać z sosem krówkowym, bitą polewą i truskawkami.