Mrożone Truskawkowe Zawirowanie
Frozen Strawberry Swirl to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, sok z cytryny, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Truskawkowy Jogurt Mrożony, Malinowy Jogurt Mrożony, oraz Malinowy Zawirowany Mrożony Jogurt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów.
W rondlu połączyć cukier i wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Umieść 4 szklanki truskawek, soku z cytryny i wanilii w robocie kuchennym lub blenderze i przetwarzaj przez 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecedzić mieszaninę truskawek przez sito w dużej misce; wyrzucić nasiona. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek w mieszaninę truskawkową; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek.
Umieść 4 szklanki truskawek, marmolady i likieru w robocie kuchennym lub blenderze; proces przez 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka 1/2 szklanki sosu nad mieszaniną białka jaja; rezerwy pozostałe 1 1/2 szklanki sosu. Zawirować sos do mieszaniny białek jaj za pomocą końcówki noża. Przykryć; zamrozić do twardości.
Podawać z pozostałym sosem i pokrojonymi jagodami.