Mrożone Masło Orzechowe Kubki
Frozen Peanut Butter Cups to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, orzeszki ziemne, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Miej 2 Mini-patelnie na muffinki, puszkę nieprzywierającego sprayu, Pędzel do ciast i paczkę papierowych/foliowych kubków z cukierkami; Wyczyść trochę miejsca w zamrażarce.
Powoli rozpuść czekoladę w podwójnym kotle nad gorącą wodą lub w kuchence mikrofalowej ustawionej na wysokości przez 2 minuty, mieszając w połowie czasu podgrzewania, aby ją wygładzić. Kropka trochę czekolady w środku każdej filiżanki muffin i naciśnij opakowanie cukierków w formach tak, że przykleja się na miejscu. Lekko spryskaj wnętrza owijek małym nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Posmaruj łyżkę stopionej czekolady w papierowych wkładkach, podciągając ją do wnętrza opakowania, aby wszystko było pokryte. Trzymać kubki czekolady w zamrażarce do stwardnienia podczas dokonywania nadzienie z masła orzechowego. Utrzymuj pozostałą roztopioną czekoladę ciepłą, aby pozostała gładka; będziemy jej potrzebować ponownie za kilka minut.
Połącz masło orzechowe, ciepłą wodę i miód w misce do miksowania, zmiksuj trzepaczką, aż będzie gładka i lekko rozrzedzona. Używając gumowej szpatułki, złóż bitą śmietanę do mieszanki masła orzechowego, aby lekki mus nie przesadził, jest ok, jeśli w nadzieniu są smugi śmietany. Łyżka musu z masła orzechowego do worka cukierniczego wypełnionego dużą gładką końcówką. Wyjmij czekoladowe kubki; powinny być już dość solidne, i pipe mus z masła orzechowego w centrach, pozostawiając miejsce na czapkę czekolady. Zamrozić ponownie na kilka minut, tak aby mus trochę się zestawił.
Łyżka więcej roztopionej czekolady na wierzchu, aby pokryć masło orzechowe i wypełnić filiżankę do góry; rozprowadza się równomiernie nożem, dzięki czemu jest gładka i wyrównana.
Posypać trochę posiekane orzeszki ziemne na górze i trzymać kubki masła orzechowego w zamrażarce, aby ustawić na 15 do 20 protokół. Odwróć Patelnie muffin na desce do krojenia, aby wyskoczyć kubki z masłem orzechowym.