Mrożone Ciasto Budyniowe Miętowe
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 209 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, świąteczne kolorowe posypki, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Mrożone Ciasto Miętowe, oraz Mrożona Miętowa Rozkosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mleko, budyń i ekstrakt w małej misce i dobrze ubijać. Następnie ubijamy mieszaninę do chłodnego Bata.
Wlać mieszaninę do skórki z ciastek i posypać.
Ciasto zamrozić na co najmniej 6 godzin.