Mrożone Ciasteczka Z Liści Migdałów
Mrożone ciasteczka z liści migdałów to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 308 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier granulowany, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kanapka Z Ogórkiem I Koperkiem / Lipton Pure Leaf Iced Tea, Sałatka z zielonych liści, granatu i migdałów, oraz Stir-fried Yam Leaf (bataty Leaf) z Belacan (shrimp Pa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat masło i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut lub do światła i puszyste. Ubić wanilią, 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego i jajkiem. Na małej prędkości stopniowo ubijaj mąkę i sól, aż do wymieszania. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż firma jeszcze giętkie.
Rozgrzej piekarnik do 177°. na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Cięcie za pomocą 3-calowych frezów w kształcie liści. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść wycięcia w odległości 1 cala od siebie.
Piec 12 do 14 minut lub aż krawędzie są złociste. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W dużej misce ubij cukier puder, proszek bezowy, 6 łyżek wody i pozostały 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Odcień 1/2 szklanki lukru z brązową pastą koloru spożywczego. Przykryć szczelnie folią; odstawić. Pozostałą 1 łyżkę wody wymieszać z pozostałym lukrem. Podziel i odcień z pożądanych pasty barwników spożywczych. Pipe lub rozłożyć lukier na ciasteczka. Użyj zarezerwowanego brązowego lukru, aby obrysować i udekorować liście.