Mrożone batony dyniowo-żurawinowe
Potrzebujesz lacto ovo wegetariańskiego przystawki ? Frosted Pumpkin Cranberry Bars mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Za 17 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie , 1 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 48 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mąkę, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Podobne przepisy to Frosted Pumpkin Cookies , Gluten Free Frosted Pumpkin Doughnuts i German Lemon Cake With Cranberry Aka Cranberry Zitronenkuchen .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. W innej misce ubij jajka, dynię i masło; wmieszaj do suchych składników, aż dobrze się połączą. Wymieszaj z żurawiną.
Rozłóż ciasto w natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce.
Aby przygotować lukier, rozgrzej masło w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu przez 5–7 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Wlać do dużej miski; ubić cukier puder, wanilię i tyle mleka, aby uzyskać konsystencję do smarowania. Posmarować batony lukrem.