Mrożone Kubki Do Cytrusów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj mrożonych cytrusów. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka lodów vanillan premium, cukier, sorbet cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mrożone Kubki Z Owocami Cytrusowymi, Mrożone Ciasto Cytrusowe, oraz Mrożone Kubki Do Cappuccino.
Instrukcje
Pokrój klementynki na pół w poprzek i sok je, uważając, aby nie rozerwać Skórki; użyj soku do produkcji sorbetu klementynki lub po prostu zapisz do innego użycia. Niewielką łyżką delikatnie zeskrobać i wyrzucić Pozostałe błony.
Umieścić kubki klementynki (będziesz miał 1
na tacy i zamrozić co najmniej 20 minut i do nocy; przykryć folią, jeśli zamrażanie trwa dłużej niż 1 godzinę.
Dodać clementine sorbet, Jeśli za pomocą, lub niech zakupiony sorbet stać w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut, aby zmiękczyć. Napełnij każdą filiżankę cytrusów do połowy sorbetem. Odstawić kubki do zamrażarki na co najmniej 30 minut.
Pozostaw lody w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut, aby zmiękły. Łyżka nad sorbetem, aby całkowicie wypełnić każdy kubek cytrusowy. Odstawić kubki do zamrażarki na co najmniej 30 minut.
Polewa bezowa: w dużej, czystej, suchej misce, mikserem na dużej prędkości, ubij białka do uzyskania piany, następnie powoli wlej cukier i sól. Kontynuuj ubijanie, aż białka będą sztywne i błyszczące. Pipe lub łyżka bezy na szczycie każdego kubka cytrusów, uważając, aby pokryć wszystkie lody. Kubki można przygotować do tego momentu do dnia przed podaniem i przechowywać w zamrażarce (przykryć folią, jeśli zamrażanie trwa dłużej niż 1 godzinę).
Po przygotowaniu do podania Rozgrzej piekarnik do 35
Umieścić filiżanki na schłodzonej tacy w gorącym piekarniku i krótko piec, aż beza będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Wyjąć z piekarnika i przenieść dwie filiżanki do każdej z 8 małych talerzy deserowych.