Mrożone Kubki Do Cytrusów

Mrożone Kubki Do Cytrusów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj mrożonych cytrusów. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka lodów vanillan premium, cukier, sorbet cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mrożone Kubki Z Owocami Cytrusowymi, Mrożone Ciasto Cytrusowe, oraz Mrożone Kubki Do Cappuccino.

Instrukcje

1
Pokrój klementynki na pół w poprzek i sok je, uważając, aby nie rozerwać Skórki; użyj soku do produkcji sorbetu klementynki lub po prostu zapisz do innego użycia. Niewielką łyżką delikatnie zeskrobać i wyrzucić Pozostałe błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
SorbetSorbet
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2
Umieścić kubki klementynki (będziesz miał 1
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
3
na tacy i zamrozić co najmniej 20 minut i do nocy; przykryć folią, jeśli zamrażanie trwa dłużej niż 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Dodać clementine sorbet, Jeśli za pomocą, lub niech zakupiony sorbet stać w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut, aby zmiękczyć. Napełnij każdą filiżankę cytrusów do połowy sorbetem. Odstawić kubki do zamrażarki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
SorbetSorbet
5
Pozostaw lody w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut, aby zmiękły. Łyżka nad sorbetem, aby całkowicie wypełnić każdy kubek cytrusowy. Odstawić kubki do zamrażarki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
SorbetSorbet
6
Polewa bezowa: w dużej, czystej, suchej misce, mikserem na dużej prędkości, ubij białka do uzyskania piany, następnie powoli wlej cukier i sól. Kontynuuj ubijanie, aż białka będą sztywne i błyszczące. Pipe lub łyżka bezy na szczycie każdego kubka cytrusów, uważając, aby pokryć wszystkie lody. Kubki można przygotować do tego momentu do dnia przed podaniem i przechowywać w zamrażarce (przykryć folią, jeśli zamrażanie trwa dłużej niż 1 godzinę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Po przygotowaniu do podania Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieścić filiżanki na schłodzonej tacy w gorącym piekarniku i krótko piec, aż beza będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i przenieść dwie filiżanki do każdej z 8 małych talerzy deserowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn