Mrożone Ciasto Kokosowe

Mrożone Ciasto Kokosowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz philadelphia cream cheese, cool whip extra creamy bitej polewy, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Limeada Kokosowa Mrożona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mleko, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać z kokosem, ubitą polewą i ekstraktem. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
4
Ciasto wyjąć z zamrażarki około 15 min. przed podaniem.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ciasto można łatwo pokroić. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn