Mr. Softee-Style Vanilla Bean Soft Serve

Mr. Softee-Style Vanilla Bean Soft Serve
Mr. Softee-Style Vanilla Bean Soft Serve może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 925 kalorii, 16G białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól koszerną, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grecka Fasola Waniliowa Mrożony Jogurt {Soft Serve Style}, Borówka Wanilia Banan Soft Serve Voo, oraz Czekoladowe Masło Orzechowe Mrożony Jogurt {Soft-Serve Style} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać około 1/4 szklanki pół na pół w jednej małej misce i 2 łyżki w innym. Użyj widelca, aby ubić skrobię kukurydzianą do pierwszej miski, aż nie pozostaną żadne grudki, a w drugiej misce posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj pozostałe pół na pół do rondla wraz z wanilią, cukrem i solą. Doprowadzić do miski, a następnie wyłączyć ciepło, przykryć i pozostawić strome na jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Usuń fasolę wanilii (rezerwując do innego użycia) i ubijaj w zawiesinie skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Rozgrzać mleko na średnim ogniu, często ubijając, aż utworzy się krem i przesunięty palec pozostawi czystą linię. Wyłączyć ogień, smak przypraw, a następnie wymieszać mieszaninę szkockiej i żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Ubić do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Przenieść do hermetycznego pojemnika, aby schłodzić, cztery godziny na noc. Krem zamieni się w chwiejny żel.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
7
Ubijaj w maszynie do lodów, aż lody będą miały konsystencję miękkiej porcji i wcale nie będą ciekłe. Jeść natychmiast lub schłodzić w zamrażarce w szczelnym pojemniku. Aby odzyskać miękką konsystencję serwowania, pozwól lodom rozmrozić się do granicy topnienia po zamrożeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn