Mozzarella, szynka i bazylia Panini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj mozzarelli, szynki i bazylii Panini. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 387 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście bazylii, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mozzarella, szynka i bazylia Panini, Pomidor, Mozzarella i bazylia Panini, oraz Panini z awokado z Brie, mozzarellą, suszonymi pomidorami i bazylią.
Instrukcje
Szczotka wyciąć stronę dolnej połowy chleba z musztardą; szczotka wyciąć stronę górnej połowy octem. Górna dolna połowa z mozzarellą, bazylią, szynką, papryką i pomidorem. Wierzch z pozostałą połową chleba.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kanapkę na patelnię; top z innym ciężkim patelni. Gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Kanapkę pokroić na 6 klinów.