Mozzarella-Nadziewane Pieczarkami Pizza Burgery

Mozzarella-Nadziewane Pieczarkami Pizza Burgery
Mozzarella nadziewane pieczarkami Pizza Burgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 49g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka grzybów, czosnek, ser mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery Nadziewane mozzarellą na Obwarzanku, Burgery Z Indyka Nadziewane Mozzarellą, oraz Pieczarkowe Nadziewane Grillowane Burgery Wieprzowe.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać wołowinę, włoskie przyprawy, sól i pieprz. Kształt mieszanki do 8 pasztecików, 4 1/2 cala średnicy i 1/4 cala grubości. Wciśnij 1/4 szklanki sera w kulkę rękami; naciśnij płasko na patty o średnicy 3 1/2 cala. Powtórzyć z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Na wierzchu 4 kotlety wołowe ułożyć paszteciki serowe; na wierzchu pozostałe kotlety wołowe. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
SerSer
3
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać grzyby; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Zdjąć z ognia.
7
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
8
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°. podczas ostatnich 2 minut gotowania, umieścić bułki, ściąć boki w dół, na grillu aż do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
9
Umieść hamburgery na dolnych połówkach bułek. Top z sosem do pizzy i mieszaniną grzybów. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
GrzybyGrzyby
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn