Mozzarella i pieczona czerwona papryka Boo-schetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mozzarellana i pieczonej czerwonej papryki Boo-schettan. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 298 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udać się do sklepu i odebrać sól, do 2 ząbki czosnku, Kalifornia), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204° ze stojakiem w środku.
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i piec do bladego złota, 6 do 12 protokół. Wierzchołki plastrów natrzeć pokrojonymi bokami czosnku, a następnie posmarować każdą kromkę chleba olejem. Doprawić tosty solą i pieprzem i przełożyć do stelaża z drutu, aby całkowicie ostygły.
Pokroić mozzarellę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala i przyciąć, jeśli to konieczne, aby pasowały do tostów.
W małej misce wymieszać pesto i mascarpone. W razie potrzeby cienką mieszankę z odrobiną oliwy z oliwek lub wody.
Dollop 1/2 łyżeczki mieszaniny pesto w środku każdego tosty pokryte mozzarella, a następnie top każdego dollop z plasterkiem oliwek, tworząc "tęczówki" z " gałek ocznych."
Dodaj 6 do 8 plastrów pieprzu dla "żył", przycinanie dopasować.
Podawać w ciągu 1 godziny od sporządzenia.
* Przygotowany pestos może różnić się teksturą. Niektóre wersje domowe mogą być bardzo gęste, podczas gdy niektóre kupione w Sklepie mogą być dość luźne z nadmiarem oleju. Jeśli zakup pesto, poszukaj takiego, który nie jest luźny.* Chleb można prażyć 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Boo-schetta powinny być montowane nie więcej niż 1 godzinę przed i przechowywane w temperaturze pokojowej, ponieważ świeża mozzarella zacznie płakać trochę płynu i zmiękczyć tosty.