Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym

Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym
Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 431 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, grubo zmielony pieprz, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Mostek żurawinowy z puree chrzanowym, Mostek z sosem żurawinowym, oraz Mostek wołowy z sosem żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cebulę w proszku, sól, pieprz i ziele angielskie; pocierać mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Przeciąć mostek na pół; umieścić w 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Połączyć sos żurawinowy, chrzan, sok z cytryny i liść laurowy; polać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Przykryć i gotować na niskim przez 6-7 godzin lub do miękkości.
5
Zdjąć mostek i ogrzać. Odcedzić soki do gotowania; wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
6
Przenieść 3 szklanki soków do gotowania na małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Cienko pokroić wołowinę w poprzek ziarna; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn