Mostek z pasternakiem, porem i zieloną cebulką

Mostek z pasternakiem, porem i zieloną cebulką
Przepis z pasternakiem, porami i zieloną cebulką może zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 2 godziny i 50 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $4.0 za porcję. To danie główne ma 556 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasternaku, mostek, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pory i pasternak: smażone lub Kremowane, Garnek pieczony w piwie z pasternakiem i pieczarkami, oraz Duszony mostek piwny z marchewką i pasternakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
W dużym garnku podgrzej olej rzepakowy na dużym ogniu. Gdy olej zacznie lekko dymić, doprawić obie strony mostka solą i pieprzem, do smaku. Użyj metalowych szczypiec, aby dodać mięso do garnka. Jeśli olej jest wystarczająco gorący, mięso nie przykleja się do dna. Gotować, niezakłócony, na pierwszej stronie, aż rumiane, o 3 do 5 protokół. Odwróć i brązowy po drugiej stronie, o 3 do 5 dodatkowych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wyjmij mięso z garnka i połóż je na blasze do pieczenia, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Połącz pastę czosnkową i zieloną cebulę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Rozłóż połowę mieszanki na mostku. Odwróć mięso i dodaj pozostałą mieszaninę na drugą stronę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
W tym samym garnku, na małym ogniu i dodać pasternak. Doprawić odrobiną soli i skąpą 1 łyżką brązowego cukru. Wymieszać do pokrycia z olejem i gotować, aż lekko miękkie, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać 2 łyżki octu jabłkowego i pora i delikatnie brązowy je, o 3 do 5 protokół. Wyreguluj przyprawy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Wlać wino i pozostawić do zmniejszenia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Posypać warzywa pozostałym 1/4 szklanki brązowego cukru i kolejną szczyptę soli. Gotować, aż rumiane, Inny 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Dodać mostek do garnka i wymieszać w 2 do 3 szklanek bulionu wołowego. Doprowadzić czas do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Wsuń go do środka piekarnika i gotuj przez 1 godzinę. Sprawdź poziom cieczy, dodając wodę, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Wyjąć garnek z piekarnika, posmakować i w razie potrzeby ponownie przyprawić. Powrót garnek do piekarnika i gotować mostek do mięsa jest miękka po przekłuciu widelcem, dodatkowe 1 do 1 1/2 godziny (patrz Cook ' s Note).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Wyjmij garnek z piekarnika i przenieś mięso na talerz. Ułożyć warzywa obok i polać sosem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn