Mostek z imbirem, skórką pomarańczową i pomidorem

Przepis z imbirem, skórką pomarańczową i pomidorem jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 794 kalorie, 84g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $6.49 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pietruszkę, sól i pieprz, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka krabowa z imbirem i suszoną skórką pomarańczową, Czekoladowo-pomarańczowe garnki de Crème z kandyzowaną skórką pomarańczową, oraz Słodka Skórka Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. doprawić mostek solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Brąz mięso przez około 4 minuty z każdej strony.
Usunąć i odstawić na bok.
Dodaj cebulę, marchew i ząbki czosnku do holenderskiego piekarnika, gotowanie, aż dopiero zaczynają zmiękać, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Podnieść ogień, wlać ocet jabłkowy i wymieszać drewnianą łyżką, aby zeskrobać wszelkie kawałki, które utknęły na patelni.
Dodaj białe wino i kontynuuj mieszanie, pozwalając, aby ciecz zmniejszyła się przez kilka minut.
Włóż mięso z powrotem do garnka, wraz z bulionem. Na wolnym ogniu dodać pomidory, tymianek, liść laurowy, gałązki pietruszki, imbir i por. Za pomocą prostego obieraczki usuń skórkę w długich paskach z jednej z cytryn i jednej z pomarańczy.
Dodaj do garnka. Przykryć i wstawić do piekarnika na 45 minut.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 135° i kontynuować gotowanie przez 2 do 2½ więcej godzin, lub do miękkości.
Wyjąć mięso i warzywa z garnka. Odrzuć Skórki cytrusowe, gałązki tymianku i pietruszki, imbir, liść laurowy i por. Jeśli gotowanie z góry, niech garnek ostygnie, i umieścić w lodówce mostek w sosie.