Mostek wołowy z piwem
Mostek wołowy z piwem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, liść laurowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Piwo-duszony mostek z cebulą, Chile I Piwo Duszony Mostek, oraz Duszony mostek piwny z marchewką i pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Natrzyj mostek solą i pieprzem.
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj mostek do patelni; gotować 10 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj 1/4 szklanki wody do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki.
Dodaj cebulę i pasternak; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Umieść mieszankę cebuli, ocet, liść laurowy i piwo w dużej kuchence elektrycznej.
Umieścić mostek na wierzchu mieszanki cebuli. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin. Odrzuć liść laurowy.
Mostek pokroić po przekątnej na cienkie plastry.