Mostek wołowy z piwem

Mostek wołowy z piwem
Mostek wołowy z piwem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, liść laurowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Piwo-duszony mostek z cebulą, Chile I Piwo Duszony Mostek, oraz Duszony mostek piwny z marchewką i pasternakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Natrzyj mostek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj mostek do patelni; gotować 10 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć mostek z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1/4 szklanki wody do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę i pasternak; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
CebulaCebula
7
Umieść mieszankę cebuli, ocet, liść laurowy i piwo w dużej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
CebulaCebula
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Umieścić mostek na wierzchu mieszanki cebuli. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
9
Mostek pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
10
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lagier Meredith Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 43 dolarów za butelkę.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
#30 Wine Spectator Top 100 2013Wykwintne wino, przekonujące i złożone. Kwiatowe perfumy, odrobina pieprzu, eleganckie i zrównoważone. Brak ostrych krawędzi. I będzie jeszcze lepiej przez wiele lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn