Mostek Wołowy Polewany Jabłkiem

Mostek Wołowy Polewany Jabłkiem
Przepis szkliwiony jabłkiem mostek wołowy jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka goździka czosnku, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek wołowy Peklowany z jabłkiem do powolnej kuchenki, Kaw-glazura palona, oraz Mostek wołowy BBQ.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, brązowe mięso w oleju po obu stronach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, czosnek, całe goździki i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Odcedzić i wyrzucić soki z patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce mięso przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W rondlu połącz galaretkę jabłkową, wino lub sok, zieloną cebulę, musztardę, sól, pieprz i curry. Gotować i mieszać, aż galaretka się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Mięso umieścić w natłuszczonej folii wyłożonej 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Połowę sosu polać mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub do czasu, aż mięso zostanie podgrzane i zeszklone, fastrygując kilka razy
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lagier Meredith Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 43 dolarów za butelkę.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z przyprawami i białym pieprzem i fioletowymi aromatami, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu winach czerwonych Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których nigdy nie zrozumiemy) nasze wino nie jest surowo garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn