Mostek Wołowy My Way

Mostek Wołowy My Way
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Mostek wołowy mój sposób może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mostek wołowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Mostek Wołowy Rub # 1, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ.

Instrukcje

1
Przyprawić mostek wołowy solą i pieprzem i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia lub dużej zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Połącz Merlot i ocet balsamiczny; wlej do steku. Zamknąć lub przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
MerlotMerlot
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ułóż krążki cebuli na dnie patelni. Doprawić czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Zalać marynatą na dno patelni wraz z bulionem wołowym i duszonymi pomidorami, a pieczeń ułożyć na wierzchu cebuli tak, aby uformowały pieczenie. Przykryj szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec 3 godziny w nagrzanym piekarniku, następnie obrać folię aluminiową i dodać na patelnię marchew i seler. Przykryj ponownie i kontynuuj pieczenie przez 1 do 2 godzin lub do momentu, gdy mostek można rozłożyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Gilgal Syrah (OK Kosher) z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Aromaty dojrzałych owoców wiśni i śliwek o złożonych smakach dymu, ziemi, anyżu i przypraw. To wino o średniej zawartości jest aromatyczne i aromatyczne. To wino jest koszerne na Paschę
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn