Mostek wołowy Bangin' Smokey

Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Mostek z wołowiną Bangin' Smokey może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3 osobom. Jedna porcja zawiera 1287 kalorii, 161 g białka i 56 g tłuszczu. Za 11,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 49% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 147 osób. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Jest to drogi przepis dla miłośników kuchni żydowskiej. Mieszanka sproszkowanej cebuli, sosu Worcestershire, soli czosnkowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Idealnie pasuje do Chanuki. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje niesamowity wynik łyżką wynoszący 95%. Przyprawiony mostek wołowy z sosem wędzonym BBQ (Texas), końcówki polędwicy wołowej z sosem wędzonej papryki i końcówki polędwicy wołowej z sosem wędzonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj w misce bulion wołowy, 2 łyżki płynnego dymu, 1/4 szklanki sosu Worcestershire, sól czosnkową i proszek cebulowy, a następnie wlej do zamykanej plastikowej torby.
Dodać mostek, polać marynatą, odcisnąć nadmiar powietrza i zamknąć torebkę. Marynować w lodówce przez 24 godziny. Obróć torebkę kilka razy, aby mięso było równomiernie zamarynowane.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Umieść czosnek, 1 łyżkę płynnego dymu i 1 łyżkę sosu Worcestershire w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Wyjmij mostek z marynaty, strząśnij jej nadmiar.
Umieść mostek w naczyniu do pieczenia i posyp krążkami cebuli. Przykryj naczynie szczelnie folią aluminiową, a resztę marynaty wyrzuć.
Piec w nagrzanym piekarniku do bardzo miękkości, około 5 godzin. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony na środku powinien wskazywać 150 stopni F (65 stopni C).
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje ulubione dania z mostka wołowego. Wszystkie te czerwone wina radzą sobie z mięsistym, wędzonym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, warto poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lexème Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki