Mostek babci Selmy

Mostek babci Selmy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 654 kalorie, 62g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka pieprzu, ketchupu, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać niesłodzony proszek kakaowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zdrowy mus czekoladowy z masłem orzechowym (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, wysokiej zawartości białka, bezglutenowy, wegański) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek nie-twojej-babci, Joey 's Grandman Esther' s mostek, oraz Grandman Ethel ' s mostek z Tzimmes.
Instrukcje
W misce, wymieszać brązowy cukier, sól, czosnek w proszku, cayenne, papryka, czarny pieprz, cynamon, kakao, kolendra i biały pieprz. Przetrzyj mieszaninę na całym mostku, ustaw ją w naczyniu do pieczenia i przykryj folią. Przechowywać w lodówce przez noc.
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Dodaj mostek, strona tłuszczu w dół, i brązowy dobrze na umiarkowanie wysokim ogniu, 6 minut na stronę.
Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i dodać cebulę. Dobrze wymieszać, przykryć i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 15 protokół.
Dodaj marchew, przykryć i gotować, mieszając, aż marchew zacznie mięknąć, 5 minut.
Dodać Coca-Colę, pomidory i ketchup do garnka i wymieszać na umiarkowanym ogniu.
Dodać mostek i wszelkie soki i rozłożyć cebulę i marchew wokół mięsa. W razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość wody, aby zanurzyć mostek w cieczy. Przykryć szczelnie i dusić w piekarniku przez 2 i pół godziny.
Przenieść mostek do deski do krojenia, przykryć folią i odstawić na 30 minut. Podnieść temperaturę piekarnika do 42
Pokroić mięso w poprzek ziarna 1/4 cala grubości, powrót do zapiekanki i łyżką sos na mięso.
Odstawiamy garnek do piekarnika i gotujemy bez przykrycia przez 1 godzinę lub do momentu, aż mięso stanie się delikatne widlasto. Sprawdzaj co 20 minut; w razie potrzeby dodaj wodę, aby mięso było w połowie zanurzone.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut.
Mięso przełożyć na talerz, łyżkę cebuli, marchewki i sosu i podawać.