Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze

Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze
Przepis Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półwytrawne gruszki bartlett, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Moscato gotowane gruszki zawinięte w ciasto francuskie, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Jabłecznik Gotowane Gruszki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Gruszki ćwiartujemy i rdzeniujemy; obficie obsypujemy cukrem cukierniczym. W dużej, żaroodpornej patelni nonstick roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj gruszki, ściąć boki w dół, i gotować na dużym ogniu, aż bogato rumiane, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Obrócić boki Skórki gruszek w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Wlej Moscato. Piecz gruszki w piekarniku, aż gruszki zmiękną, a wino zmniejszy się do syropu, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przełożyć gruszki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Tymczasem, dodać Poire Williams na patelni i gotować przez około 3 protokół, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać cydr i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
9
Dodać plasterki jabłka, przykryć i dusić na małym ogniu, obracając raz, aż plasterki jabłka będą przezroczyste, o 5 protokół. Odkryj i gotuj na wolnym ogniu, aż cydr zmniejszy się do syropu. Łyżka jabłka do płytkich misek i top je z klinów gruszki. Posypać cynamonem i podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn