Przepis Mortadella Stromboli można przygotować w około 40 minut . Za 3,88 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 754 kalorie , 32 g białka i 48 g tłuszczu . Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup oliwki, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 40% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Mushrooms With Mortadella Mousse , Three Meat Stromboli i Sausage & Pepperoni Stromboli .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Pokrojonej W Plastry Mortadeli, Pokrojonej Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
2
Wymieszaj 1 szklankę sera szwajcarskiego z serem w sznurku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
3
Lekko posmaruj blachę do pieczenia oliwą z oliwek. Rozwiń ciasto, przekrój na pół, aby uzyskać dwa kawałki o wymiarach 6 na 9 cali i umieść na przygotowanej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Rozłóż połowę mieszanego sera wzdłuż jednego długiego boku każdego prostokąta, pozostawiając calową granicę między serem a brzegiem ciasta. Na wierzch każdej porcji sera połóż połowę bazylii, ćwiartkę oliwek, 1/4 szklanki sosu pomidorowego i jedną trzecią mortadeli. Złóż ciasto na nadzienie wzdłuż, dociskając brzegi, aby je uszczelnić. Zrób nacięcia w górnej części ciasta, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Mortadella
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Piecz stromboli, aż zbrązowieje, około 15 minut; wyjmij z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Posmaruj każdy z nich oliwą z oliwek, a następnie rozrzuć pozostałe oliwki, mortadelę i ser na wierzchu. Włóż z powrotem do piekarnika i piecz, aż ser się rozpuści, a skórka będzie złota. Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mortadella
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web